300+ productenin onze webshop
Modern molenbedrijf waar op ambachtelijke wijze met molenstenen gemalen wordt.

Mulder Pot – Kropswolde heeft een molenwinkel bij molen “de Hoop” in Kropswolde.

In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment van diverse soorten meel en bloem, die gemalen zijn met de molen, voor de thuisbakker. De tarwe, rogge en spelt die worden gemalen zijn voornamelijk streekproducten. Veel van onze producten hebben het keurmerk Gegarandeerd Groningen. Gegarandeerd Groningen staat voor ambachtelijke kwaliteitsproducten geproduceerd door Groninger ondernemers die smaak, zuiverheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Alle Gegarandeerd Groningen producten vallen onder het keurmerk Erkend Streekproduct® en voldoen hiermee aantoonbaar aan bovenwettelijke duurzaamheidseisen. Traditioneel meel, maar ook (kant & klare) broodmixen, mix voor cake, mix voor pannenkoeken, noten en zaden en diverse bakblikken vindt u in de winkel.

Openingstijden van de molenwinkel:
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, 24 december, Kerst en Oudejaarsdag is de winkel gesloten.

Adres en route:
Molenwinkel Mulder Pot – Kropswolde
Woldweg 70, 9606 PG Kropswolde

Komende vanaf de A7:
Neem afslag 40, Foxhol, en ga verder in zuidelijkle richting. Na ongeveer 2,5 km vindt je ons aan de rechterzijde (200 meter voorbij station Kropswolde).

Komende vanaf de A28:
Neem afslag 35, Vries/Zuidlaren, en ga richting Zuidlaren. Deze weg blijven volgen. Na 14 km vindt u ons aan de linkerzijde.

Wij zijn ook zeer goed bereikbaar met de trein of met de bus.