• Abrikozenjam met lavendel
  Abrikozenjam met lavendel

  Hoog zomerse smaak gevat in een potje jam. Je waant je aan de Franse rivière met een vers croissantje rijkelijk besmeerd met deze biologische jam.

  Ingrediënten: abrikozen uit eigen tuin, lavendel, geleisuiker speciaal…

  € 3,75
 • Appeljam met kaneel
  Appeljam met kaneel

  De appels van deze jam komen uit onze eigen boomgaard en zijn onbespoten. Met de toevoeging van kaneel doet deze jam denken aan appeltaart. Heerlijk voor op een boterham met kaas of bij een kaasplankje.

  Ingrediënten: appels uit…

  € 3,75
 • Kruisbessenjam met koriander
  Kruisbessenjam met koriander

  Wie echt iets nieuws wil, kiest voor deze unieke combinatie. Echt een verrassing van de Groningse grond.

  Ingrediënten: kruisbessen en koriander uit eigen tuin, geleisuiker speciaal (halfzoet).
  Inhoud: 228 gram.

  € 3,75
 • Perzikjam met amaretto
  Perzikjam met amaretto

  De zongerijpte perziken op de zuidmuur kregen een flikke scheut Amaretto mee. Niet alleen lekker op de boterham of een beschuitje, maar ook een heerlijkheid op de kaasplank.

  Ingrediënten: perziken, amaretto, geleisuier speciaal…

  € 3,75
 • Pompoenjam met kardemom
  Pompoenjam met kardemom

  Met Pompoenen is zoveel te doen. Wij maakten een heerlijke biologische pompoenjam naar Amerikaans recept. De toevoeging van kardemom zorgt voor een fris en gekruid smaakje. Wie deze proeft is meteen verkocht.

  Ingrediënten:…

  € 3,75
 • Pruimenjam met rode port
  Pruimenjam met rode port

  De pure smaak van deze Opalpruimen proeft u volop in deze jam terug. De flinke scheut port maakt deze jam ook geschikt om niet alleen op een beschuitje of op een boterham te eten, maar vooral ook bij kaar en paté of bij een…

  € 3,75
 • Rode uienchutney
  Rode uienchutney

  Van de biologisch geteelde rode uien is een rijke gekarameliseerde chutney gemaakt, die goed past bij vlees, paté en op een kaasplankje.

  Ingrediënten: rode uien (70%), knoflook (4%),olijfolie, rode wijnazijn, laurierblad (1%),…

  € 3,75
 • Tomatenchutney
  Tomatenchutney

  Van zongerijpte rode tomaten worden heerlijk chutneys gemaakt. In deze kruidige chutney vind je ook veel biologische tuinkruiden terug die een heerlijk diepe smaak geven.
  Chutneys kun je combineren met allerlei vleesgerechten,…

  € 3,75
 • Mispelsiroop
  Mispelsiroop

  Mispel is een vergeten vrucht, wat heel erg jammer is. Als het meeste fruit is geoogst, komt de mispel nog. Deze is te plukken na de eerste vorst, omdat dan het vruchtvlees zacht wordt. De boom blijft klein en geeft in het…

  € 3,75
 • Muntsiroop
  Muntsiroop

  Munt uit de kruidentuin is gekookt en getrokken om er een heerlijke verfrissende siroop van te maken. Je kunt deze siroop aanlengen met water en ijsblokjes, maar een scheutje over het ijs of in de thee is ook een erg lekkere…

  € 3,75
 • Tijmsiroop
  Tijmsiroop

  Tijmsiroop heeft een antibacteriële werking. Heb jij last van ontsteking van de luchtwegen of bronchitis dan helpt tijmsiroop het slijm op te lossen.
  Toepassing: 4 maal daags na de maaltijd een theelepel (15 ml.) tijmsiroop
  Begin…

  € 3,75

Het Hofje van Harkstede is zo'n vijf jaar geleden als hobbytuin begonnen met de aanleg van een pluktuin met bloemen, kruiden, groente, kleinfruit en een boomgaard. Deze hobby bracht zoveel producten op dat het teveel was voor onszelf. We zijn toen gestart met een verkoopkraampje langs de weg. Van daaruit kregen we steeds vaker de vraag of we ook op fairs en biologische markten wilden gaan staan. 

© 2012 - 2018 Mulder Pot - Kropswolde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel